VCR Spraak naar Tekst Intelligentie

VCR-STI: Voice Call Recording met Spraak naar tekst naar intelligentie
Enhance your contact centre and back office performance, increase revenues and meet stringent compliance targets.

Voor Sales units

VCR-STI volgt ieder gesprek, schrijft deze uit en bewaakt uw Unique Selling Points. Hoe vaak worden deze genoemd tijdens een sales-call? VCR-STI maakt dit automatisch zichtbaar!

Voor de Order desk

Registreer alle mondelinge bestellingen en leg deze direct vast. Mondelinge orders kunnen worden doorgezet naar uw bestelomgeving. Even terugluisteren van het gesprek is mogelijk.

Voor Managers

VCR-STI voorziet in heldere rapportages zonder ieder gesprek terug te hoeven luisteren. Heeft u trefwoorden ingericht dan krijgt u een waardering per call. Tevens kunnen alerts worden ingesteld die u direct informeren wanneer dat vereist is. AVG en GDPR 2019 compliant.

Features

100 percent call capture | Live monitoring | On-demand recording | Multi-tenancy | Multi-site recording | Call tagging | Audit trail | Call exporting | Media manager with granular media files relocation and retention rules | User interface via secure browser log-in | OWASP Level 2 verified by an established third party security consulting company | Flexible cloud-based storage | File portability for off-site long-term storage | Word and Phrase tracking

Download de brochure